Explora

Sobre mi

MEYONBOOK

Benvingut

Meyonbook és una onada més enmig d'aquest oceà que és internet que va néixer amb la intenció d'encomanar passió per la literatura i donar a conèixer autors i llocs literaris on viatjar.
Mariona arabia ventura
Fundadora

Em dic Mariona Arabia Ventura i vaig néixer a Granollers l’any 1997. Soc filòloga llicenciada en Llengües i Literatures Modernes (UB). Em podeu trobar comprant llibres (més dels que mai seré capaç de llegir) i a les xarxes socials on parlo de llibres i literatura.

MEYONBOOK és la meva marca personal des de 2016. Va néixer en forma de blog, tot seguit em vaig traslladar a Bookstagram i, actualment, també estic a Booktube, Booktok, etc. M’agrada explorar amb les tecnologies per encomanar passió pels llibres en català. 

La meva formació

Soc filòloga catalana i anglesa, llicenciada en Llengües i Literatures Modernes (UB). M’he format com a editora, traductora i correctora (Postgrau d’Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials UB).


Actualment treballo com autònoma amb diverses editorials i projectes culturals.

He traduït el clàssic canadenc, Anna de Teules Verdes de L.M.Montgomery (Baula, 2021), i el prefaci i paratextos d’Alícia al País de les meravelles (Baula, 2020).

També he col·laborat amb projectes culturals sense ànims de lucre com Elseullibre.cat, el Voluntariat per la Llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística i el programa de ràdio Literalment. Així mateix, he participat com a convidada en diferents podcasts com Leemergence i ElsExperts, i al programa de televisió Fet a Mida.

T’ajudo a millorar els teus textos o a fer arribar el teu llibre als lectors ideals!

@meyonbook a Instagram

caCAT