Dones al marge

Aquest cap de setmana marxem de nou amb @lecturesenruta i encara no havia penjat la foto de la pila de llibres del primer cap de setmana al Pririneu!

La primera parada va ser a Coll de Comiols on vam conèixer Pep Coll i vam poder conversar amb ell sobre la seva darrera novel•la ‘L’any que va caure la pedra’ de @grup62_ i les diverses llegendes del seu territori que l’han inspirat durant la seva trajectòria literària.
📖
A Esterri d’Àneu vam conèixer l’Ivet Eroles, autora de ‘Dones al marge: bruixes i altres històries d’estigma i d’oblit’ de @editorialfonoll ❤️ Em va fascinar les històries que ens va explicar i estic gaudint moltíssim de la lectura!

I l’endemà, a @farreracan vam conversar amb @marindomine sobre el procés d’escriptura de ‘Fugir era el més bell que teníem’ de @elclubeditor . És tota una obra d’art, em fascina com tracta temes tan durs i personals, lluita per la memòria viva i a la vegada aconsegueix crear tanta bellesa amb el seu llenguatge. ❤️

@naturallibres hi vaig comprar ‘La muntanya viva’ de @edicions_sidilla que la Meritxell, la seva llibretera, em va recomanar amb tanta passió que no vaig poder evitar no comprar-lo!
📖
I hi vaig comprar el ‘Poema del bosc’ d’ @adesiaraeditorial d’un dels autors classics del modernisme català… tinc debilitat pel modernisme i l’avantgarde, en part per això vaig decidir viure a París un temps… tant per literatura com l’art… i a més al fullejar el llibre, que ja el tenia molt vist i pendent, el primer que vaig veure va ser poemes d’aquelarre… no m’hi vaig poder resistir, era un senyal, ✨ era la lectura ideal per cloure aquell cap de setmana.

Moltes gràcies @lecturesenruta pel cap de setmana i a totes les editorials que feu possible tots aquests títols! ❤️
Jo us els recomano tots moltíssim! 📖
N’heu llegit algun? Quin?
PD: recordar-nos que si en voleu saber més vaig gravar un vlog que podeu trobar al meu canal! 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCAT