Un any de canvis constants: soc estudiant a la UOC

2024 un any de canvis constants! M’he matriculat al Màster de Màrqueting Digital a la Universitat Oberta de Catalunya (https://lnkd.in/d3g8BDQR)!

Estic emocionada per embarcar-me en aquest nou capítol de la meva carrera professional. Després d’anys d’experiència en el sector del màrqueting de forma autodidàctica a través de la meva marca personal, creada l’any 2016 (http://meyonbook.cat), i de diverses experiències en el sector del màrqueting al món editorial; tenia pendent aquest pas crucial per aprofundir els meus coneixements. En la secció de ‘Projectes’ del meu web (https://lnkd.in/dTCgJkXf) podreu veure el meu portafolis d’experiències professionals.

El meu objectiu és professionalitzar-me encara més en sector en auge, aprofundir els meus coneixements en aquest camp en costant evolució (SEO, SEM, Xarxes socials, Analítica web, Publicitat digital, Comerç electrònic, Intel·ligència de negocis, etc.), estar al dia amb les últimes tendències i tecnologies del màrqueting digital, i aplicar-ho als projectes actuals amb què col·laboro i en futures feines.

Estic segura que aquest màster a la UOC serà una experiència enriquidora i que em permetrà créixer tan personal com professionalment. Quines ganes d’iniciar el curs aquest dimecres, dia 20 de març de 2024, i connectar amb altres professionals del sector!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

caCAT